Υαλοτεχνική Κυψέλης

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επεξεργασία γυαλιού, εδώ και 20 χρόνια. Σήμερα διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνοσία να μετατρέψουμε το γυαλί σε δημιουργίες, που η κάθε μια αντανακλά την έμπνευση, την απαίτηση και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Χρησιμοποιούμε το γυαλί ως πρώτη ύλη, φανταζόμαστε το σχήμα, τον όγκο ακόμα και το χρώμα που θα έχει στην τελική του μορφή αλλά και τη λειτουργικότητα που θέλουμε να έχει και κατόπιν αρχίζουμε να το επεξεργαζόμαστε έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό για το οποίο το προορίζουμε.
Η τελική δημιουργία θα μπορεί να έχει τη μορφή, από μία απλή τζαμαρία, ως ένα υπέροχο γυάλινο έπιπλο. Και από έναν απλό καθρέπτη, μέχρι και ένα ολόκληρο γυάλινο έπιπλο, ή, ακόμα περισσότερο, ένα εξιδεικευμένο γυάλινο μπαλκόνι, ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε εσείς να έχετε.
Γιατί το γυαλί είναι μόνο η αρχή. Και με αυτό στα χέρια μας μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε. Η τέχνη μας δημιουργεί τα έργα μας. Η υπογραφή μας, εγγυάται την άριστη κατασκευή και ποιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *